marți, 7 martie 2017

Nou! Tabara de limba engleza in Portugalia la Algarve!

Invata limba engleza cu vorbitori nativi in tabara de vara din Algarve, Portugalia!

Cum ti se pare ideea sa inveti limba engleza la nivel avansat, alaturi de vorbitori nativi, in timp ce te afli pe una dintre cele mai exotice plaje Europene? 
Noi te asiguram ca este posibil!
De ce? 
Pentru ca scoala care organizeaza tabara este o scoala britanica care se afla in zona Lagoa din Algarve unde exista o importanta comunitate britanica, foarte activa.
Un alt motiv este acela ca in Lagoa se afla cea mai frumoasa plaja din Algarve, iar Algarve are cele mai frumoase plaje din Portugalia.

Dupa cum stiti, Algarve este regiunea cea mai sudica din Portugalia, cu capitala la Faro, care este situata la 279 km de Lisabona. 
Participand la aceasta tabera internationala copii pot trai experiente frumoase pe spectaculoasa Plaja Marinha de la Oceanul Atlanticin timp ce vor practica engleza alaturi de vorbitori nativi britanici.

Tabara de limba engleza din Portugalia,  reprezinta optiunea ideala pentru vacanta de vara din 2017 a copiilor, o modalitate prin care acestia pot vizita o destinatie turistica ravnita, Portugalia, unde vor face cursuri de engleza si numeroase activitati sportive si artistice, jocuri in aer liber alaturi de alti copii internationali, ca intr-o mare familie.
Profesorii de limba engleza sunt calificati in predarea limbii engleze ca limba straina si au o vasta experienta in lucrul cu copiii internationali. Lectiile abordeaza atat notiuni de gramatica si topica, cat si informatii culturale, istorice, artistice, teatru si teme din viata cotidiana. 

Activitati in tabara
Pe langa lectiile de limba engleza, copii vor fi implicati intr-o varietate de activitati, dintre care: sporturi nautice, paintball, jocuri in aer liber, piscina, concursuri de cultura generale, karaoke, gratar, biliard, playstation, etc.
Excursii
In afara de activitatile zilnice, in fiecare duminica se va organiza o excursie de o zi iar in timpul saptamanii o excursie de o jumatate de zi in destinatii precum: Castelul Silves, targul medieval, Water Park, Sea Life Park astefel incat copii sa aiba o experienta portugheza autentica, sa interactioneze cu localnicii si cu cultura acestora. 
Agentia Mara Study Turism urmareaste ca toate taberele popuse sa cuprinda programe academice specializate in care, in acelasi timp sa existe si un schimb intercultural si o experienta de dezvoltare a personalitatii pentru toti copii care paricipa.

Aceasta tabara internationala de vara  din Algarve  se desfasoara in 3 serii a cate 2 saptamani in care copii se vor relaxa, se vor distra si vor invata limba engleza! 

Nu in ultimul rand, scoala care gazduieste aceasta tabara de vara, in timpul anului este o scoala de tip boarding school,  In cazul in care copilul dumneavoastra doreste sa isi continue studiile in strainatate, aceasta tabara de vara reprezinta o prima interactiune cu un liceu de tip boarding school, cu curriculum britanic. care ii va oferi o imagine de ansamblu asupra studiului intr-un liceu din strainatate si a vietii de internat intr-un mediu international.

Daca te-am convins ca aceasta este varianta  ideala de a-ti petrece vacanta de vara 2017, grabeste-te sa-ti rezervi un loc in tabara noastra.
Pentru prima serie locurile sunt deja ocupate!

Pentru mai multe detalii contacteaza-ti consultantul educational de la Mara Study Turism!


Telefon:        0736 913 866
E-mail:         office@mara-study.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu