marți, 21 februarie 2017

Esti pasionat de muzica? Vrei sa faci parte din cea mai mare formatie de copii din lume? Participa la Festivalul international de muzica pentru copii din Grecia!

Incepe-ti vacanta de vara cu cea mai frumoasa tabara de muzica pentru copii si fii parte din cea mai mare formatie de muzica pentru copii din lume din cadrul Festivalului international de muzica pentru copii de la Halkidiki, Grecia! 



Esti pasionat de muzica?
Esti interpret vocal?
Canti la un instrument muzical?
Faci parte dintr-un grup vocal, cor sau o orchestra?
Ai intre 8 si 17 ani?
Daca ai raspuns DA la intrebarile de mai sus tabara noastra de muzica din Grecia este pentru tine!
Incepe-ti vacanta de vara 2017 cu o experienta muzicala unica, si fii parte din cea mai mare formatie de copii din lume.

Tabara de muzica se adreseaza tuturor copiilor talentati sau pasionati de muzica, fiind potrivita si pentru coruri scolare, grupuri vocale sau orchestre scolare si reprezinta varianta ideala pentru vacanta de vara. In aceasta tabara copii iti vor imbunatati  tehnica vocala, folosirea corecta a microfonului, antrenarea auzului, interpretare, armonie vocala, improvizatie
Programul Festivalului  de muzica in Grecia este unul extrem de variat, copiii vor explora o diversitate de stiluri si vor invata cum sa stapaneasca tehnici muzicale de care sunt pasionati cel mai mult sub atenta indrumare a profesorilor specializati.


Obiectivul festivalului de muzica din Grecia
Dezvoltarea copilului din punct de vedere muzical prin reunirea tinerilor muzicieni cu interese similare din diferite tari si culturi si interactiunea acestora prin muzica. Prin acest program de vara, micii muzicieni au parte de o experienta unica menita sa le creasca stima de sine, dezvoltarea comunicarii si crearea de noi prietenii cu copii din diferite tari. 


Ceea ce da unicitate acestui festival international este faptul ca muzica se va face pe intelesul copiilor si va fi inclusa in activitati dinamice si foarte interesante, seara de karaoke la piscine, concert in amfiteatru, muzica si reciclare precum si Biggest kids band in the world. Programul taberei  include ore de teorie muzicala, istoria muzicii, lectii personalizate, improvizatie, exersarea muzicii intr-un ansamblu, compunere de cantece, tehnologia in muzica.  Profesorii bine pregatiti vor juca rolul unor mentori care vor ghida copii in toate aspectele, deschizatori de drumuri catre success.

Tabara internationala de grup cu insotitor va avea loc in orasul Nees Fokies, Halkidiki, iar cazarea se va face in campusul aflat in apropiere de Nees Fokies. Campusul este impartit in 4 sectiuni diferite. Fiecare sectiune cuprinde bungalouri cu paturi suprapuse pentru 10-12 copii, plus un insotitor. Fiecare camera are baie proprie. Insotitorii de grup, antrenorii si instructorii sunt cazati in aceleasi bungalouri cu copii.

Programele de muzica pentru copii oferite de Mara Study Turism sunt concepute astfel incat sa  ajute participantii sa isi atinga scopurile muzicale printr-un mediu dinamic care sa incurajeze creativitatea.

Vrei sa participi si tu in tabara de muzica din Grecia ?

Nu mai sta pe ganduri! Locurile sunt limitate!


Take part in the “Biggest kids band in the world”!



Pentru mai multe detalii contacteaza-ti consultantul educational!



Telefon:        0736 913 866
E-mail:         office@mara-study.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu