joi, 26 ianuarie 2017

Descopera artistul din tine acum, participand la programele Mara Study Art Ateliere, Tabere sau Cursuri de ARTA!

Pictura, Sculptura, Design, Grafica, Arhitectura, Fotografie, Fashion, Teatru, Actorie, Film, Dans si Muzica....care dintre aceste domenii artistice ti se potriveste?


Stiai ca practicarea oricarei forme de ARTA aduce cu sine dobandirea de noi abilitati, aptitudini, dezvoltare personala si o incredere mai mare in propria persoana si in propriile aptitudini?
EDUCATIA prin ARTA reprezinta modul sigur de a descoperi de la cele mai fragede varste sensibilitatea, aptitudinile si personalitatea copiilor si de a face mai prietenos conceptul de educatie prin intermediul artelor vizuale,  a muzicii, a teatrului si a dansului. 
Constienti de importanta dezvoltarii artistice a ta si a copilului tau, la Mara Study Turism  exista o gama larga de programe educationale, ateliere,  tabere si cursuri de arta.

Cum sa alegi programul potrivit pentru tine sau pentru copilul tau?

Programele educationale prin arta propuse de Mara Study Art se adreseaza tuturor persoanelor, copii sau adulti care vor sa exploreze un domeniu artistic,  sa isi descopere noi pasiuni, prin modalitatea learning by doing.
Pentru copii, scopul final al acestor programe este acela de a le dezvolta personalitatea si de a le descoperi inclinatiile pentru alegerile viitoare. Pe de alta parte, pentru adulti,  reprezinta o pauza bine meritata, un mod constructiv de a petrece timpul liber si o modalitate de a explora noi domenii de interes.
Programele educationale sunt structurate in functie de varsta,  domeniu, durata si locatie astfel incat sa intruneasca criterii specifice care sa se plieze cat mai bine pe personalitatea si interesul cursantului.

Culoare, cuvant, forme, sunet, miscare....

In cazul in care cauti sa iti dezvolti  simtul artistic, spiritul de observatie, creativitatea, curajul de exprimare si increderea de sine,  iti recomandam ATELIERELE DE ARTA. Atelierele sunt sustinute de artisti profesionisti cu experienta in domeniul predat.
 Atelierul de sculptura - modelaj in lut este coordonat de un sculptor.
Atelierul de teatru pentru dezvoltarea personala a copiilor coordonat de o actrita/regizor/profesor.
Atelierul de comunicare si teatru in limba engleza, coordonat de un regizor din Marea Britanie. Acest atelier ofera cursantilor sansa de a comunica in limba engleza cu un vorbitor nativ chiar aici, in Romania.
Atelierul de arte creative este coordonat de un artist plastic, pedagog licentiat. In toate atelierele, profesorii folosesc metode diferite in functie de varsta participantilor.
Atelierele se desfasoara in Bucuresti din luna octombrie pana in luna iunie.

Daca vrei o  experienta mai intensa, departe de casa, cu activitati si excursii,  unde vei avea sansa de a interactiona cu mai multe persoane interesate de acelasi domeniu ca si tine, iti recomandam, TABERELE de ARTA tabere internationale care abordeaza in principal teme specifice diferitelor arte: actorie, teatru, regie, film, fotografie, design, pictura, desen, moda, dans, muzica clasica si muzica contemporana. Taberele de arta sunt organizate atat in Romania cat si in strainatate si contribuie semnificativ la introducerea si familiarizarea copiilor in tainele domeniului artistic ales.
Asadar iti poti petrece vacanta de vara intr-o tabara internationala de cinematografie la Hollywood sau Zell am See - Austria, o tabara de teatru la York, Cambridge sau Londra, o tabara de fotografie la Boston sau Los Angeles sau o tabara de teatru in limba engleza si sculptura, in Romania.

Artist in devenire? Stii deja ce iti place si vrei sa performezi in domeniul artistic care te intereseaza, Mara Study iti recomanda, CURSURILE de ARTA. Acestea se adreseaza celor care deja isi cunosc pasiunile si celor care si-au ales o profesie in acest domeniu. Participantii pot urma cursuri de limbi straine asociate cu cursuri speciale in domeniile artistice preferate sau pot urma doar programe intensive in specializarea dorita.
Aceste programe pot fi cursuri de vacanta in cadrul Scolilor de Vara, cursuri scurte, cursuri de durata medie sau cursuri de lunga durata - programele academice internationale de licenta si master. Astfel, poti alege un Curs de regie film Berlin sau Londra, Curs de design interior sau graphic design la Londra,  Curs de fotografie la New York sau Curs de muzica contemporana in California sau la Londra.

Asadar, fie ca ai o inlinatie spre teatru, dans, muzica, sculptura sau pur si simplu vrei sa iti dezvolti noi abilitati si competente, intr-un mod distractiv locul tau este la unul din aceste programe.

Acorda timp dezvoltarii pasiunilor tale si ale copilului tau si contacteaza-ti acum consultantul educational!



Telefon:        0736 913 866
E-mail:         office@mara-study.ro
Facebook:     https://www.facebook.com/marastudy/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu