luni, 23 iunie 2014

Tabara de limba germana in Romania - Last Minute

Ultimele locuri pentru seria 13 -23 iulie, singura in care se fac cursuri de germana!


Daca nu, iata cateva detalii, pe scurt:
  • e organizata cu un colaborator strain;
  • profesorii de limba engleza si limba germana sunt vorbitori nativi;
  • colegii de tabara nu vor fi doar copii romani, ci si copii germani;
  • comunicarea se va efectua tot timpul intr-olimba straina;
  • conditii foarte bune, campus pazit 24/7, siguranta deplina;
  • mancare sanatoasa si gustoasa.

Tabara are 3 serii:
  • 13 iulie – 23 iulie 2014;
  • 23 iulie – 2 august 2014;
  • 2 august – 12 august 2014.

Singura serie cu lectii de limba germana este prima, celelalte doua avand cursuri de limba engleza.

Asadar, daca iti doresti sa inveti limba germana undeva aproape de casa, dar la aceleasi conditii ca la o tabara in strainatate, te asteptam in prima serie. Mai sunt doar cateva locuri, grabeste-te!

Inscrie-te in seria 1 pana in 30 iunie 2014 si ai 10% REDUCERE!

Pentru mai detalii si tarife, click aici sau contacteaza-ne!

joi, 12 iunie 2014

Tabara de Franceza & Surfing la Oceanul Atlantic - Biarritz

Varsta: 13 - 17 ani
Perioada: 15 iunie – 16 august 2014
Locatie: Biarritz, Franta
Cazare: rezidenta / familie gazda
Cursuri limba franceza:
- general
- intensiv
- mini-grup

vineri, 6 iunie 2014

Tabara internationala de vara la un castel medieval, pe Valea Rinului


Harta Oberwesel
In vara aceasta aveti oportunitatea de a va imbunatati cunostintele de limba germana sau engleza si de a va imprieteni cu studenti din Germania si alte tari, intr-un loc pitoresc de pe malul Rinului.

Cursurile de vara de limba engleza sau limba germana se desfasoara intr-un castel medieval din minunatul orasel oberwesel, in apropiere de faimoasa stanca Loreley.
Oberwesel este destinatia ideala pentru studentii tineri. Este un orasel micut, sigur si incantator in Valea Rinului, una dintre cele mai cunoscute si frumoase regiuni din Germania.
Stradutele inguste, cu casute medievale, turnuri si biserici creeaza o atmosfera de poveste pentru o vacanta in Germania. Te vei simti ca un adevarat cavaler sau ca o doamna de la curte pe parcursul unei zile in Oberwesel, lectiile, precum si majoritatea activitatilor desfasurandu-se in sala medievala si in curtea castelului.

Campusul, dupa cum va spuneam, este intr-un castel medieval renumit: castelul Schönburg, situat la doar 15 minute de mers pe jos de centrul orasului. Construit pe un deal, are o priveliste deosebita asupra Rinului, a podgoriilor din zona si a oraselului Oberwesel.
Castelul gazduieste tineri din toata lumea de mai multi ani, iar in campus vor fi si studenti germani. Acestia din urma vor participa la cursuri de limba engleza si limba franceza si vor lua parte la activitatile de dupa-amiaza si de seara.
Tot in castel se afla si:
  • salile de clasa traditional
  • Lounge-ul, unde tinerii pot asculta muzica, raspunde la e-mail-uri, sau unde pur si simplu se pot relaxa alaturi de noii lor prieteni
  • coltul Fruit 'n' Fit, unde studentii vor gasi pe tot parcursul zilei apa, ceai si fructe
  • coltul recreational
Te poti juca ping-pong sau iti poti exprima creativitate intr-unul din atelierele noastre. Iar pentru cei mai activi, terenurile de fotbal si de baschet sunt foarte aproape: un pic mai in vale, la 10 minute de mers pe jos.


Suna bine? 
Atunci hai cu Mara Study Turism  in 
Tabara internationala de germana / engleza de la Oberwesel (cu insotitor)

Mai multe informatii & tarife gasiti aici.

miercuri, 4 iunie 2014

Descopera Oxford cu cea mai buna tabara de engleza intensiv!


Oxford este cunoscut la nivel mondial drept un frumos centru universitar, unde se gasesc unele dintre cele mai vechi si mai faimoase institutii de invatamant. Oxford University este format din peste 35 de colegii, multe fondate in Evul Mediu si aproape toate se afla in apropiere de centrul orasului.

Situate in inima Angliei, Oxford si campusul in care se desfasoara tabara internationala sunt doar la o ora de mers cu trenul de centrul Londrei si bine conectate cu toate aeroporturile principale (Heathrow, Gatwick, Luton si Stansted).

Tabara de vara are loc in campusul St. Hugh's College, parte din Oxford University. Acest colegiu de elita a fost fondat in 1886 de catre Elizabeth Wordsworth (stranepoata faimosului poet William Wordsworth).


Campusul scoalii de vara este situat in apropiere de centrul Oxfordului, iar cladirile sale sunt organizate sub forma de hexagon, pe o suprafata de 6 hectare. Scoala britanica este una dintre minunile ascunse ale orasului, avand gradini linistite, partial impadurite. 

Colegiul are sistem de securitate CCTV, iar staff-ul se afla permanent in campus.

Campusul, alaturi de sistemul de securitate si de staff, ofera un cadru extrem de sigur pentru copii.


Descopera si tu Oxford cu cea mai buna tabara de engleza intensiv pentru copii! 

Detalii aici.

marți, 3 iunie 2014

Tabara de Engleza Intensiv & Trinity Oral Examination

+ Fotbal, Tenis, Golf, Dans & Echitatie



Este usor sa intelegi de ce copiii si tinerii isi doresc sa isi petreaca vacanta in tabara de vara de la Buckswood! 

Este o experienta grozava, care are multe de oferit. Desigur, lectiile de limba engleza sunt extrem de importante, dar pe langa acestea sunt o multime de activitati noi de incercat si o groaza de locuri noi de descoperit. Si sa nu uitam de prieteniile stranse care apar si se dezvolta pe durata taberei!

In tabara internationala de la Buckswood se incurajeaza capatarea increderii in sine prin dobandirea de experienta, iar copii isi pot testa singuri limitele participand la activitati sociale si sportive intr-un mediu sigur si placut.

Tabara de copii de la Buckswood inseamna si multa distractie, alaturi de multe amintiri frumoase pe care le vei putea duce acasa si impartasi cu prietenii si familia. Campusul scolii de vara este un loc minunat, plin de viata, activitati si energie.  Cine nu si-ar dori o vacanta de vara aici? :)



Descopera Buckingham Palace cu Mara Study!

Daca te inscrii pentru perioada 27 iul - 9 aug sau 03 - 16 aug 2014, ai sansa de a vizita interiorul locuintei Reginei!  Competitia este formata dintr-o serie de probe orale & scrise, in cadrul carora trebuie sa demonstrezi cat de important este ca tu sa fii unul dintre cei 15 castigatori. :) Excursia care va include vizita in Buckingham Palace va avea loc in data de 6 august.


luni, 2 iunie 2014

Tabara de limba italiana / engleza la Marea Adriatica

Optional: lectii de Fotbal / Tenis, cu antrenori profesionisti




Varsta: 8 - 20 ani

Perioada: 29 iunie – 27 iulie 2014

Locatie: Lignano Sabbiadoro, Italia
Cazare: campus
Cursuri limba italiana / engleza:
20 lectii limba italiana / saptamana