joi, 20 martie 2014

Descopera Los Angeles, Las Vegas & Marele Canion!


Perioada: 20 iulie - 6 august 2014

Locatie: Los Angeles, SUA
Cazare: campus (Los Angeles) & hotel (in tur)
Cursuri engleza: 20 ore / sapt
Activitati sociale si sportive.

Excursii pentru vizitarea atractiilor din Los Angeles.

TUR de 5 zile in Las Vegas & Grand Canyon.


Los Angeles este al doilea oras ca marime al S.U.A., zona metropolitana avand o populatie de circa 9 milioane locuitori. Anual, Los Angeles atrage multe milioane de vizitatori datorita numeroaselor obiective turistice: Hollywood Walk of Fame, Disneyland, Beverly Hills etc. 

Orasul Pomona poarta numele zeitei romane a fructelor si este situat pe o fosta ruta comerciala a populatiei native americane. Valea a devenit cunoscuta in sec. XVIII ca Rancho San Jose.

Cazare

Cazarea se face in campus, in una dintre cele 4 rezidente din Los Angeles: Alamitos Hall, Aliso Hall, Encinitas Hall si Montecito Hall. In turul Grand Canyon – Las Vegas de la sfarsitul taberei, cazarea se face la hotel.

Masa: pensiune completa, in zilele cu excursii cina fiind fast food. 


Scoala

Campusul California State Polytechnic University se afla in Pomona, la 50 km est de Los Angeles. Universitatea, denumita pe scurt Cal Poly, a fost fondata in 1938, are peste 20.000 studenti si campusul are o suprafata de 580 ha. Aproximativ unul din 14 ingineri din California a absolvit la Cal Poly.

Facilitati: spatii verzi, lounge-uri pentru relaxare, piscina exterioara.

Curs

Cursul de limba engleza include 20 lectii / saptamana, cu test de plasament la sosire si certificat de participare la final. Clase de maximum 15 persoane.

Activitati
  • tur de orientare
  • petrecere de bun venit
  • inot
  • scrabble
  • vizionari de filme
  • scavenger hunt
  • jocuri de societate
  • talent show etc.

Excursii

Programul include 2 excursii de cate o zi si 1 excursie de o jumatate de zi / saptamana pentru vizitarea atractiilor din Los Angeles (Grand Central Market, Angels Flight Trolley, Biltmore Hotel, Staples Center, Olvera Street, Beverly Hills, Venice Beach, Walk of Fame etc.) si turul de 5 zile in Las Vegas si Grand Canyon.

TUR LAS VEGAS & GRAND CANYON
Sambata, 2 august – Plecarea in tur Six Flags Park
Ora 07:30 trezirea; 08:00-08:45 mic dejun; 09:00-21:00 excursie la parcul de distractii Six Flags (pranzul si cina nu sunt incluse)
Duminica, 3 august - Flagstaff
Ora 08:00 plecare din campus; 09:30 sosire in Calico, fosta localitate miniera fondata in 1881, in prezent aproape nelocuit si supranumit "oras-fantoma"; 11:00 plecare din Calico, cazare in Flagstaff, Arizona
Luni, 4 august – Grand Canyon – Las Vegas
Vizita la Marele Canion; plecare catre Las Vegas, sosire seara; vizita la Fremont Street Experience (mall si atractie turistica); cazare Las Vegas
Marti, 5 august – Las Vegas
Ora 09:00 plecare de la hotel; turul hotelurilor importante din Las Vegas (Luxor, Excalibur, New York New York, Bellagio, Caesar’s Palace, Venice); 18:00 cina “all you can eat”
Miercuri, 6 august – transfer la aeroportul Las Vegas, intoarcere in Romania


Pentru tarife, inscrieri sau mai multe informatii,

click aici sau contactati-ne.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu