vineri, 14 februarie 2014

Tabara de vara la St. Edward's College, Oxford - Engleza, Sport, Arta & Design



Perioada: 29 iulie - 13 august 2014
Locatie: Oxford, Anglia, Marea Britanie
Cazare: campus
Cursuri:
- English Plus
- English Active
Activitati sociale si sportive.

Diverse excursii.



Oxford este un oras universitar incantator care defineste invatamantul superior de calitate, fiind locul unde au studiat mari personalitati, de la castigatori ai premiului Nobel la scriitori. Celebra Universitate Oxford este prima din Marea Britanie si a fost infiintata in 1167 de catre regele Henry al IIlea, ca o alternativa de studiu la institutiile din Paris.

Cazare
In campus, in camere cu 1-4 paturi, cu sau fara baie proprie. Fiecare rezidenta are spatii comune de socializare, cu televizor, masa de biliard si calculatoare cu acces la Internet.

Scoala


Tabara internationala de vara se desfasoara la Colegiul St Edward’s, zona rezidentiala din nordul orasului Oxford si dispune de facilitati sportive de exceptie: sala de sport moderna, 2 terenuri de fotbal astro turf, 32 terenuri de tenis, numeroase terenuri verzi, teren de golf.
Teatrul joaca un rol important la aceasta scoala internationala de vara, existand 2 sali de spectacole: New Hall, cu o capacitate de 550 locuri si North Wall, cu o capacitate de 250 locuri si care dispune de studio pentru teatru, studio pentru dans si spatiu expozitional. Alte facilitati ale Colegiului St Edward’s includ: calculatoare cu acces Internet, camera obscura pentru pasionatii de fotografie, scoala de muzica si piscina.

Cursuri
  • ENGLISH PLUS
Programul include: 15 ore de engleza generala si 6 ore de engleza de specialitate / saptamana
  • ENGLISH ACTIVE
Programul include:15 ore de engleza generala si 6 ore de teatru / fotografie / arta & design / dans / fotbal / tenis / baschet / golf (o varianta, la alegere) / saptamana
Cursul de limba engleza al taberei internationale de vara cuprinde 15 ore / saptamana de engleza generala, lectii desfasurandu-se in grupe de cate maximum 15 persoane. Accentul se pune pe abilitatile de comunicare si fluenta in vorbire. Predarea se face de catre profesori vorbitori nativi ce au experienta bogata in lucrul cu copiii. In prima zi de curs, se sustine un test de plasament, in urma caruia fiecare student este repartizat la o grupa conform nivelului sau de cunostinte. La plecare, se acorda un certificat de participare.
  
Programul „English Plus” include 6 ore suplimentare de engleza, care abordeaza diverse tehnici de scriere si tipuri de vocabular de specialitate specifice anumitor domenii.

Activitati

arts & crafts, discoteca, concursuri de cultura generala (quiz-uri), karaoke, vizionari de filme, barbecue, ballroom dancing, aerobic, yoga, inot, badminton, cricket, fashion show, casino night, pictura pe tricouri, frisbee etc.

Excursii
minimum 1 excursie de o zi si 1 excursie de o jumatate de zi / saptamana, catre destinatii turistice ca: Londra, Stratford upon Avon, castelul Windsor, Bath, Cheltenham, Warwick, Worcester, Bristol, Leamington Spa, Gloucester, Newbury, Birmingham.



Pentru tarife, inscrieri sau mai multe informatii,

click aici sau contactati-ne.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu