marți, 18 februarie 2014

Tabara de vara la St. Clare's College, Oxford - Engleza Intensiv & IB Introduction


Perioada: 15 iunie - 16 august 2014

Locatie: Oxford, Anglia, Marea Britanie
Cazare: campus / rezidenta
Cursuri:
- 10-15 ani: 18 ore/sapt
- 15-17 ani:  21, 24 sau 25 ore/sapt
Activitati sociale si sportive.

Diverse excursii.



Oxford este un oras universitar incantator care defineste invatamantul superior de calitate, fiind locul unde au studiat mari personalitati, de la castigatori ai premiului Nobel la scriitori. Celebra Universitate Oxford este prima din Marea Britanie si a fost infiintata in 1167 de catre regele Henry al IIlea, ca o alternativa de studiu la institutiile din Paris.

Cazare

10-15 ani
In campus, in camere cu 1-6 paturi si baie comuna. Camerele single sunt rezervate pentru copiii cu varsta mai mare.  Masa: pensiune completa.

15-17 ani
In rezidente la mica distanta de mers pe jos de scoala, in camere duble sau triple. Masa: pensiune completa.

Scoala
10-15 ani

Campusul se afla in Headington, o suburbie a Oxford-ului, la 10 minute de centrul orasului. Campusul este inconjurat de un perimetru cu zid, portile fiind inchise in timpul noptii. Siguranta copiilor este prioritatea staff-ului, raportul supraveghetori / studenti fiind de 1 / 8. Facilitati: teren de joaca cu iarba, terenuri de tenis, piscina exterioara incalzita, sala de sport.

15-17 ani
Campusul se afla in Banbury Road, intr-o zona rezidentiala placuta si linistita, aproape de centrul Oxford.

Cursuri

10-15 ani

Cursul de limba engleza include 18 lectii / saptamana. Clase de maximum 15 persoane.


15-17 ani
1. Curs de vara – combina studiul (21 lectii de engleza / saptamana) cu o gama variata de activitati si excursii; durata minima 2 saptamani. Sunt incluse 3 sesiuni / saptamana de „Active Language Project”.

2. Curs intensiv – se adreseaza tinerilor motivati, care vor sa obtina maximum de studiu din sederea in Anglia; include 25 lectii de engleza / saptamana; durata 3 saptamani. Lectiile se orienteaza pe fluenta, iar de 4 ori / saptamana se fac lectii Academic English & Exam preparation.

3. IB Introduction – destinat celor care doresc sa urmeze programul academic International Baccalaureate Diploma; durata 3 saptamani. Sunt incluse 24 lectii / saptamana, astfel: maths and humanities in saptamana 1, science and arts in saptamana 2, language and literature in saptamana 3. De asemenea, acest program include vizite de studiu si seminarii de orientare in cariera.

4. IB Review – program de minimum 1 saptamana, ce include 18 lectii / saptamana si se adreseaza studentilor care au terminat primul an de IB Diploma si doresc o pregatire suplimentara pentru ultimul an. Se studiaza cate o disciplina pe saptamana, de exemplu: chimie, biologie, fizica, matematica, psihoogie, economie, literatura, istorie. Sunt incluse sesiuni tutoriale individuale, vizite de studiu si sfaturi de cariera si studii superioare.

Pentru cursurile de vara si intensiv, in prima zi se sustine un test de plasament lingvistic, in urma caruia fiecare cursant este repartizat la grupa corespunzatoare nivelului sau de engleza. In ultima zi de curs, se acorda un certificat de participare.

Activitati
10-15 ani

Arta, jocuri de masa, inot, competitii sportive, ateliere de lucru manual, concursuri de cultura generala (quizzes), cautare de comori cu trasee prestabilite, workshop-uri (tobe africane si circ), talent show, discoteca.

15-17 ani
Tenis, jocuri de team-building, discoteca, volei, seara cazino, vizionari de filme, rugby, pictura pe sticla, baschet, patinaj,talent show. 

Excursii
10-15 ani

3 excursii / saptamana in locatii de interes turistic precum: Londra (Natural History Museum, sightseeing, London Eye, Covent Garden etc.), Stonehenge, Windsor Castle, Warwick Castle, Hogwarts Experience la Christ Church Great Hall, parcuri tematice.

15-17 ani
1 excursie de o zi / saptamana intr-o locatie de interes turistic, precum: Londra, Stratford upon Avon, Windsor Castle, Stonehenge etc. Se pot alege de asemenea si excursii optionale, in functie de preferinte.


Pentru tarife, inscrieri sau mai multe informatii,

click aici sau contactati-ne.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu