joi, 13 februarie 2014

London Bridge - Tabara de Limba Engleza & Vizite Turistice in Londra

Perioada: 29 iunie - 27 iulie 2014
Locatie: Londra, Anglia, Marea Britanie
Cazare: rezidenta
Cursuri (+ Examen Trinity):
- Experience Culture
- Intensive Experience
Diverse activitati & excursii.

Warner Bros. Studio Tour – Making of Harry Potter



Londra, capitala Marii Britanii si cel mai mare oras al Europei, este un oras fascinant care atrage an de an nenumarati turisti, ce au atat de multe lucruri interesante de descoperit: British Museum, Muzeul Victoria si Albert, Muzeul de Istorie Naturala, Muzeul de Stiinta, Turnul Londrei, Catedrala St. Paul, London Eye, Westminster Abbey, Parlamentul, Palatul Buckingham, galerii de arta, Oxford Street, Regent Street, Bond Street, Covent Garden, Trafalgar Square etc.

Cazare
Cazarea se face intr-o rezidenta universitara situata la 10 minute de mers pe jos de scoala, in camere single cu baie proprie.

Masa: pensiune completa.

Scoala


Campusul King’s College Guy’s Hospital se afla in apropierea statiei de metrou London Bridge. Locatia este ideala pentru studentii care isi doresc un program de vizite turistice in centrul Londrei. Abonamentul de metrou in zona 1 a Londrei (unde se afla atat scoala, cat si rezidenta de cazare) este inclus in pachet.
Capacitate: 350 locuri.

Cursuri

  • Experience Culture - 15 ore de engleza / saptamana si 4-5 vizite turistice / saptamana, in afara excursiei de o zi
  • Intensive Experience - 21 ore de engleza / saptamana


In prima zi a cursului, studentii sustin un test de plasament pentru a fi repartizati la clasa corespunzatoare nivelului lor lingvistic. La final, se acorda un certificat de participare.

Cursul include pregatire si sustinere examen Trinity, in urma caruia se primeste o diploma acreditata de Trinity College Londra.

Activitati

casino night, quiz night, discoteca, vizionari de filme etc. 

Excursii
Programul include 1 excursie de o zi / saptamana (sambata) la una dintre destinatiile Windsor Castle, Oxford, Warner Bros. Studio Tour The Making of Harry Potter, Brighton si cateva excursii de cate o jumatate de zi pentru vizitarea obiectivelor turistice ale capitalei: London Dungeon, British Museum, Westminster Abbey, Camden Market, Greenwich etc. In zilele de duminica cand nu este sosirea sau plecarea, se pot rezerva excursii optionale.


Warner Bros. Studio Tour London – The Making of Harry Potter
Warner Bros. Studio Tour este un tur pietonal de tip „behind the scenes” care ii introduce pe vizitatori in lumea productiei cinematografice prin intermediul decorurilor autentice, al costumelor si recuzitei create la Warner Bros. Turul se axeaza pe seria filmelor cu Harry Potter, vizitatorii avand prilejul sa intre in Great Hall, sa se plimbe pe stradutele din Diagon Alley si sa descopere secretele din Gryffindor Common Room.



Pentru tarife, inscrieri sau mai multe informatii,

click aici sau contactati-ne.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu